30. november 2018
Lingerie shoot in London, tja... Het is weer wat anders dan een huisstijl, het is voor mij altijd al een wens geweest om een aantrekkelijke lingerie film te maken voor vrouwen en een tikkie voor mannen, een film waarvan ik hoop dat deze mij niet zal vervelen.
29. november 2018
Red Bull Pitch gewonnen! Normaal gesproken doe ik niet graag mee aan pitches, bekijk me werk, mijn netwerk of vraag wat ik kan. I deliver, maar voor Red Bull maakte ik een uitzondering omdat dit een hele mooie kans is om een sport te promoten die niet voor de hand ligt voor Red Bull en juist dat maakte het bijzonder en leuk. Na het horen van het nieuws is het nu nog leuker dat ik vanaf het begin dit traject mag aansturen in datgene wat ik goed kan...
12. november 2018
Ik zit op moment midden in een lekker design traject, naast het ontwikkelen van een huisstijl en verpakkingslijn moest er ook een nieuwe naam bedacht worden, en dit is knap lastig wanneer het product straks in diverse landen komen te liggen.
30. september 2018
Edy Palma mag zich bemoeien met Parnassia aan Zee in Bloemendaal, Ik ben gevraagd om de komende 6 maanden toezicht te houden op het communicatieve huishouden van de 60 jaar oude strandtent.
28. augustus 2018
Weer een mooie klus binnen, Schoevers opleidingen krijgt een kleine make-over in stijl van communiceren ook zal de gehele look and feel straks een opfrisbeurt krijgen.
06. juni 2018
Locomotive te Amsterdam klopte bij ons aan om voor 3 grote winkelcentra's in het zuiden van het land een huisstijl te ontwikkelen. Binnenkort meer.
06. juni 2018
Eindelijk weer even wat anders, ik en mijn maatje zijn gevraagd om voor ING BANK een mooi rond concept te ontwikkelen. Binnenkort meer.
17. april 2018
2 a 3 keer per jaar probeer ik op locatie diverse unieke filmshots / foto's te maken voor het archief. Ik edit de beelden aan elkaar vast en er ontstaat een mooi beeld van die paar dagen van wat ik allemaal heb gezien. Clienten kunnen nu mee kijken wat mijn progressie is en wat ik op het moment ambieer.
13. februari 2018
Aan pitches doe ik niet meer aan mee, maar soms heb je van die dagen dat je denkt dat je een echte kans maakt. Plus het was een betaalde pitch en dat is zeldzaam op dit moment. Blij dat er toch nog bedrijven zijn die creatie nog waarderen.
13. juni 2017
Gekkenhuis, ik heb begin dit jaar al geschreven dat 2017 een gekkenhuis werd, het werk komt met bakken binnen en geef ook bakken met klussen weg aan collega’s omdat ik het zelf niet meer aan kan. Gelukkig ziet mijn agenda binnenkort weer wat ruimte en ik weet dat er binnenkort veel klanten op vakantie gaan. Maar… Dit geldt ook voor mensen bij bureaus dus ik heb t gevoel dat er straks weer een hoop telefoontjes gaan komen uit Amsterdam. Het gaat goed dus.

Meer weergeven