ELK LOGO HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL, SOMS ONTSTAAT HET LOGO AL TIJDENS DE BRIEFING. IK LEVER ALTIJD MEERDERE VOORSTELLEN IN, DIE OOK AFWIJKEND KUNNEN ZIJN VAN BRIEFING OMDAT JE TIJDENS HET PROCES SOMS TOCH OP ANDERE IDEEËN KOMT. HET ZOU ZONDE ZIJN OM DEZE NIET TE PRESENTEREN. YEP IK HOU VAN OPSCHUDDING EN MAAK HET DE KLANT GRAAG LASTIG. MAAR IK LEVER ALTIJD EEN LOGO OF HUISSTIJL IN VAN HOGE KWALITEIT. IK BEN EEN LOGOHOLIC

OP DEZE PAGINA VIND JE EEN KLEINE SELECTIE VAN LOGO’S EN HUISSTIJLEN DIE IK DE LAATSTE 16 JAAR HEB ONTWORPEN VOOR GROTE EN KLEINE BEDRIJVEN.Reclame bureau Being There in Amsterdam vroeg of ik de huisstijl mocht ontwikkelen voor deze mooie radiozender. De programmering veranderde, een wissel van verschillende DJ's en dus ook meer variatie van muziekstijlen voor jong en oud. En gelukkig voor mij mocht ik deze radiozender in een nieuw fris jasje steken.

DEZE PROMO HEB IK NIET GEPRODUCEERD

Zoals sommige misschien wel wisten ging het niet heel lekker met het dance-evenement Dance Valley en daarom huurde UDC Treat in om hen te helpen om deze eeuwenoude dance tijger weer sexy te maken. En ik mocht 2 jaar aanhaken om een nieuwe stijl van communiceren aan leggen voor de komende jaren. Ik hou ze nog in de gaten en volgens mij gaat het weer goed met deze club.

Dance valley campagne 2014 - 20ste editie

Dance valley campagne 2013

KEYVISUALS

Met dank aan: Bill Tanaka  |  Treat Amsterdam  |  UDC  |  Qikker Online  |  P&vS

De Jaap Edenbaan werd op 9 december 1961 als derde kunstijsbaan in de wereld geopend door Jaap Eden, de kleinzoon van de legendarische schaatskampioen Jaap Eden. En Jaap had even een restyle nodig. Alle signing op het terrein, de huisstijl, online en alle andere communicatie uitingen mocht ik aanpakken. Met dank aan ALTA creatieve communicatie voor de deze eer.

BUX maakt de beurs toegankelijk voor iedereen. Je kan dus mee doen met de Big Boys! Deze snelle jongens wilden een logo die de financiële wereld ff op zijn kop ging zetten. Zoals je zit zit er een beetje een Biker-look in en natuurlijk de up & down 'X'. Het is geweldig om te zien dat het logo of te wel BUX de wereld aan het veroveren is. BUX Rock'n Stocks!

DEZE COMMERCIAL HEB IK NIET GEPRODUCEERD

Met dank aan: Nick Bortot & Ramon Gervais

Ik ben gek op eten, ik reis soms naar de andere kant van de wereld om alleen even een dagje een dik buikje te krijgen en wanneer je dus veel op pad bent kom je veel mensen tegen uit de horeca. Roast Chicken Bar uit Haarlem vroeg mij om een opvallende huisstijl te maken en dat is naar mijn mening en gelukkig vele andere gelukt  Ik ben intussen ook werkzaam voor de jongens om dit food concept door te trekkken door het hele land, de wereld?

DEZE ONLINE FILM IS EEN PRODUCT VAN EDY PALMA

Ontwikkel de corporate identity en introductiecampagne van Inretail. Dit is de nieuwe naam van CBW-MITEX, de brancheorganisator voor de retail in Nederland. Omdat ondernemers in de retail branch heel breed is, ontwikkelde ALTA een dynamische en flexibele corporate identity waarin het driedimensionale logo een centrale rol speelt en aan alle segmenten gekoppeld kan worden: IN-wonen, IN-fashion, IN-Sport, etc. Ben blij dat ik ALTA van dienst kon zijn.

Wanneer je dé URL newyork.com of newyork.nl dan heb je goud. Deze ticketbox office heeft meerdere URLS die beginnen met 'newyork' En al deze websites hebben een logo nodig. De opdracht was duidelijk, het moest naast het uitbeelden van tickets en de stad ook een minimale look and feel hebben. Zie hieronder een aantal voorstellen. Helaas heeft de klant het gekozen logo zelf uit elkaar getrokken en zijn er meerdere door elkaar heen gebruikt. Ik heb geen idee wat hier de reden van was, maar het is wel altijd weer leuk als ik door de Big Apple heen loop af en toe mijn logo zie. één van de logo's ;-)

LA CAGE - (gay)BAR IN AMSTERDAM

HUISSTIJL SED STRAFRECHT ADVOCATEN

re-styling logo & HUISSTIJL VOOR ABS CARPARTS AND BREAKS. AGENCY: ALTA

ACTEERSCHOOL IN BEVERLY HILLS

THEMA LOGO VOOR CAMPAGNE

LOGO DESIGN & VISUAL IDENTITY 'ONLY CREATIVE ENTREPENEURS'

CINEDREAMS PLATFORM VOOR FILMMAKERS

CAPTAIN COD FISH RESTAURANT

LOSSE LOGO'S ZONDER HUISSTIJL