GEKKENHUIS

Gekkenhuis, ik heb begin dit jaar al geschreven dat 2017 een gekkenhuis werd, het werk komt met bakken binnen en geef ook bakken aan klussen weg aan collega’s omdat ik het zelf niet meer aan kan. Gelukkig ziet mijn agenda binnenkort weer wat ruimte en ik weet dat er binnenkort veel klanten op vakantie gaan. Maar… Dit geldt ook voor mensen bij bureaus dus ik heb t gevoel dat er straks weer een hoop telefoontjes gaan komen uit Amsterdam. Het gaat goed dus. En ik ben blij dat ik dit soort teksten mag schrijven ipv al dat zure van de laatste jaren. Klanten/bureaus onderhandelen niet meer over prijzen, in sommige gevallen geven ze zelf bonussen weg. Wat!?.. De wereld is gek geworden! Goed betaalde pitches?!.. Ja, het kan! En niet zo min ook. Pitches tussen 2a3 bureaus? Ja! zelfs dit kan!.. Geen 8 bureaus of meer, er is soms ook nog een old-school pitch-begeleider bij. Wat een geluk. Wat een blijheid.

Ik heb tot nu toe:
11 huisstijlen ontworpen voor kleine en 4 grote bedrijven waarvan er nu nog 3 in ontwikkeling zijn. Talloze kleine film/fotografie producties en 2 grote productontwikkeling klussen. 4 pitches waarvan 2 gewonnen, 1 interim klus van 3 maanden parttime, en verder ben ik bezig met het opzetten van twee nieuwe bedrijven in media en film, binnenkort meer nieuws over dit nieuwe avontuur. Kortom het is gekkenhuis, heerlijk. Dit bericht moet geen mens afschrikken om mij niet meer te bellen of te mailen voor nieuwe klussen, mocht ik niet kunnen dan ken ik vast wel iemand anders voor je. ;-)

 

En oh ja… Ik kan nu ook Sketch, geen photoshop meer voor mij. Wat een fijn programma is dit.