NYC PROJECT

Ik ben de laatste 3 jaar een paar dagen naar NYC geweest om wat filmbeelden te schieten, ik ben dit keer om 03:00 uur op pad gegaan om de stad zo leeg mogelijk voor mijn lenzen te hebben. The city thats never sleeps, ja  klopt, de stad blijft in beweging maar is gelukkig in de late uurtjes minder dynamisch maar niet minder mooi. Het had geregend die paar dagen dus het wegdek spiegelde mooi en alle andere beeld clichés heb ik allemaal geschoten.

 

Ik ben dit soort beeldtrips gaan maken omdat ik merkte dat ik met stockfilm er niet meer uit kwam, of je zag het al een keer op TV of Facebook en je betaald er ook nog es flink voor. Plus zo'n trip maken is natuurlijk erg leuk om te doen. Ik probeer het soms nog te combineren met netwerkborrels of diverse kennismakingen met bureau's. Het blijft tenslotte een zakentrip. 

 

Binnenkort zal mijn NYC film uitkomen, keep you posted.

Coney Island

QUEENSBORO BRIDGE