06. juni 2018
Locomotive te Amsterdam klopte bij ons aan om voor 3 grote winkelcentra's in het zuiden van het land een huisstijl te ontwikkelen. Binnenkort meer.
06. juni 2018
Eindelijk weer even wat anders, ik en mijn maatje zijn gevraagd om voor ING BANK een mooi rond concept te ontwikkelen. Binnenkort meer.
17. april 2018
2 a 3 keer per jaar probeer ik op locatie diverse unieke filmshots / foto's te maken voor het archief. Ik edit de beelden aan elkaar vast en er ontstaat een mooi beeld van die paar dagen van wat ik allemaal heb gezien. Clienten kunnen nu mee kijken wat mijn progressie is en wat ik op het moment ambieer.
13. februari 2018
Aan pitches doe ik niet meer aan mee, maar soms heb je van die dagen dat je denkt dat je een echte kans maakt. Plus het was een betaalde pitch en dat is zeldzaam op dit moment. Blij dat er toch nog bedrijven zijn die creatie nog waarderen.
13. juni 2017
Gekkenhuis, ik heb begin dit jaar al geschreven dat 2017 een gekkenhuis werd, het werk komt met bakken binnen en geef ook bakken met klussen weg aan collega’s omdat ik het zelf niet meer aan kan. Gelukkig ziet mijn agenda binnenkort weer wat ruimte en ik weet dat er binnenkort veel klanten op vakantie gaan. Maar… Dit geldt ook voor mensen bij bureaus dus ik heb t gevoel dat er straks weer een hoop telefoontjes gaan komen uit Amsterdam. Het gaat goed dus.
20. mei 2017
Nieuwe speeltjes uitproberen moet je in je vrije tijd doen en dit keer gebruiken we het strand om alle gear uit te testen. We hebben een aantal nieuwe lenzen, film en fotocamera's die we zowel binnen als buiten hebben getest bij The Spot in Zandvoort. In ruil voor het rond rennen op deze locatie kregen zij wat gratis beelden. Prima dag, mooie resultaten.
14. april 2017
Ik heb zelf geen huisdier meer, ik kan het niet opbrengen om voor iets zorgen met een natte neus. Wat een werk, wat een gedoe. Weer zo'n leer moment in je leven. Maar ik ben wel een dierenvriend, liever een dier dan een slecht mens, toch? Ahja... Ik ben op het moment bezig met een logo-ID voor Vigor & Sage en dit doet me goed. Dit chique merk heeft voor uwe huisdier een stukje haute cuisine gestopt in een mooie design zak, en jawel dit is niet voor u maar voor uw huisdier. De verwende...
12. april 2017
In de sport is nummer 3 een podium plaats, maar net niet. Beetje jammer eigenlijk. Maar in in mijn geval was dit anders. Ik mocht als 3de freelance designer een 3de poging wagen om voor een client van de The Valley een voorstel in te dienen voor een nieuw logo en een website design. Het logo ontwerp is vandaag verstuurd en wacht nu netjes af op feedback en of er een akkoord straks is om verder te gaan met dit mooie project. Ik hoop echt dat ik de laatste designer ben op dit project. Ik ben al...
04. april 2017
Te gekke tent, eindelijk is er in Haarlem weer iets waar je met vrienden met flinke mokken met koud bier en met een overheerlijke kip in je hand een leuke avond kan hebben. Ik had de eer om voor deze club een huisstijl te ontwikkelen en een moodfilm te maken, naast deze film ben ik nu sinds kort hun huisfilmer. Ze maken gebruik van een abonnement voor artwork. In dit abonnement krijg je fotografie, film en soms wat posts vo0r Facebook. Heb je vragen over dit abonnement kun je mij mailen en ik...
04. april 2017
POP UP that Jazz in Haarlem is een nieuw muzikaal intiatief om Haarlem weer even een echte jazz injectie te geven. Het alom bekende jazzfestival in Haarlem is volgens de jazzkenners één grote natte hutspot geworden zonder ballen. Tja.. Okey Let's do something totally different! POP-UP the JAZZ zal kleine jazz avonden organiseren met bekende jazz(big)bands uit Nederland en dat doen ze steeds op een andere locatie ergens in Haarlem. Ik mocht voor deze club een nieuwe huisstijl maken en wat...

Meer weergeven