NIEUW DESIGNER JASJE IN 2017?

Wat is toch aan de hand in 2017?! Ik heb in dit eerste kwartaal van 2017 al meerdere restyling/opfris jobs gehad. De versleten lak die door de recessie en marktdruk is ontstaan heeft klaarblijkelijk nu de tijd en budget dit te herstellen. Nee, niet alleen ff een nieuwe website of een té hippe post de wereld in spugen en zeggen dat je in 2017 de wereld helemaal PowoW! anders ziet. Nee… Wij willen een nieuw logo, een compleet nieuwe huisstijl, een ander interieur, een nieuwe kijk op interne communicatie uitproberen, nieuwe mensen aannemen?! Van grote biermerken tot aan Tech-ups die nu eindelijk die miljoenen binnen harken gaan visueel op de schop. YES!

Ik ben nu 15 jaar ondernemer en heb de afgelopen 3 maanden 20/7 gewerkt en ik heb nog 4 klussen lopen. …. Zucht..;-) Kortom dit is nieuw voor mij. Ik weet niet wat me overkomt de ene klus is nog leuker dan de ander.  Of ik ga over 2 weken de rest van dit  jaar op vakantie met een slecht boek, of ik beuk keihard met de turbo aan met vrienden en collega’s en natuurlijk met oude en nieuwe klanten om mooi werk de wereld in te blazen. Hoppa!

We bellen! 06-1130 1774

Reactie schrijven

Commentaren: 0