PALMA IN THE VALLEY

In de sport is nummer 3 een podium plaats, maar net niet. Beetje jammer eigenlijk. Maar in in mijn geval was dit anders. Ik mocht als 3de freelance designer een 3de poging wagen om voor een client van de The Valley een voorstel in te dienen voor een nieuw logo en een website design. Het logo ontwerp is vandaag verstuurd en wacht nu netjes af op feedback en of er een akkoord straks is om verder te gaan met dit mooie project. Ik hoop echt dat ik de laatste designer ben op dit project. Ik ben al meerdere keren benaderd door The Valley maar was helaas steeds geboekt, en nu eindelijk had ik wat gaatjes in de agenda. Ik mag dan wel de derde zijn en omdat de druk hoog is voelt het alsof ik buiten mijn vermogen moet presteren. The Valley is een mooi bedrijf met veel jonge mensen die on top zijn op het gebied van online met een slice of advertising.


Reactie schrijven

Commentaren: 0